Op zoek naar een opvangplekje? Kijk op onze gastoudermarkt!

Ouders

ALLES OVER KINDEROPVANG DOOR GASTOUDERS!

Uw kinderen in vertrouwde handen wanneer u aan het werk bent. Dit kan wanneer een gastouder uw kinderen opvangt. Gastouderopvang is een bijzondere vorm van kinderopvang. De opvang vindt plaats bij u thuis of in het huis van de gastouder. Voor deze vorm van opvang heeft u recht op kinderopvangtoeslag voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Een van de grote voordelen van gastouderopvang is, dat het zeer flexibel is. Werkt u overdag, ’s avonds of in het weekeind? Ook dan zijn gastouders vaak beschikbaar.

Maar wie zijn nu die gastouders? Dat zijn mensen die het leuk vinden en er hun beroep van maken om in huis of uw huis op kinderen te passen. De gastouder vangt vaak meerdere kinderen op, tot een maximum van 6 tegelijk. De gastouder kan ook een vriendin, buurvrouw of een kennis zijn. En omdat onze gastouders aan strenge kwaliteits- en opleidingseisen moeten voldoen is het ook veilig en vertrouwd

Erkend en vertrouwd. Gastouderopvang via Gastouderbureau Haaglanden is een erkende en vertrouwde vorm van kinderopvang. Wij begeleiden onze gastouders en leiden ze op voor de strenge eisen van de  Wet Kindervang in 2010. Wij denken met ze mee, geven hen de nodige pedagogische adviezen, begeleiding  en hulp waar nodig is. Wij bemiddelen heel zorgvuldig. Voor u als ouders neemt ons Gastouderbureau de gehele administratieve rompslomp uit handen.

Wilt u meer weten over gastouderopvang door gastouders, klikt u dan hier voor meer informatie en hier voor ons gastouderaanbod. Wij zoeken vrijblijvend naar de juiste gastouder voor u, begeleiden en adviseren in het matching proces en staan voor u klaar als er problemen zijn.

Voor meer informatie over de  Wet Kinderopvang in 2010 kunt u meer lezen in de brochure Voor ouders - de nieuwe regels voor gastouderopvang.

Vanaf 2012 wordt maximaal kinderopvangtoeslag toegekend bij dagopvang over 140% van de werkuren van de minstwerkende ouder. Bij BSO opvang is dit 70%. Wilt u hier meer over weten leest u dan de Informatiesheet van de Overheid.

 


WebTwister