Thea

Thea

Thea (Houten, wijk De Slagen) is 54 jaar een vrolijke, enthousiaste en creatieve gastouder en vooral dol op kinderen. Ze woont samen met man Ton in een ruim en gezellig huis. Ze vindt het fijn om gastkindjes en warme plek te kunnen bieden waar ze lekker met andere kinderen kunnen spelen en waar tevens rust heerst.

Aan de ontwikkeling van het kind wordt door haar veel aandacht besteedt. Stimuleren van verschillende (sociale) vaardigheden vindt zij heel belangrijk. Ze heeft voor kinderen verschillende soorten speelgoed en spellen. Bouwen, knutselen kinderen kunnen naar hartenlust spelen. Natuurlijk krijgt het kind ook alle gelegenheid om op eigen ontdekkingsreis te gaan.

Bij Thea kunnen kinderen genieten van een opvang omgeving waar voldoende rust heerst, gezelligheid, warmte en geborgenheid! Speelkameraadjes haar gastkindjes zijn van harte welkom!

Opvangdagen: maandag tot en met vrijdag voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er zijn nog opvangplaatsen vrij voor nieuwe kindjes.

Wil jij ook graag in naar de opvang van Thea? Je mag altijd vrijblijvend kennismaken. Bel dan naar 088 - 0022000 of stuur ons een email.