Nancy

Nancy

Nancy (57 jaar) is een schat van een gastouder: een zorgzame spontane vrouw die ontzettend begaan is met kinderen.

Nancy woont met haar 3 oudere kinderen in een gezellige eengezinswoning in Utrecht. Na jarenlange oppaservaring besloot zij haar eigen gastouderopvang te starten in 2015.

De opvang ligt in een kindvriendelijke wijk met een gezellige speeltuin voor de deur die heel vaak door Nancy en haar kinderen wordt bezocht. De mooie tuin biedt ook alle gelegenheid waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Nancy is een gastouder die kinderen een leerzame, liefdevolle en gezellige opvangtijd te biedt. Nancy vindt juist individuele aandacht heel belangrijk voor haar gastkindjes. Zij geniet vooral van de spontaniteit die kinderen met zich meebrengen en begeleidt ze in hun ontwikkeling, maar zorgt ook juist voor een fijne, veilige sfeer waarin voldoende  rustmomenten worden gecreëerd. In haar woning heeft Nancy voldoende ruimte en materiaal om de kinderen professioneel te begeleiden.

Naast lief is ze ook consequent en duidelijk naar kinderen toe. Daarnaast heeft ze ook oog voor balans in sociale tijd, rust- en speeltijd. Structuur vindt ze belangrijk, maar ook de vrijheid voor een kind om heerlijk te kunnen opgroeien in alles wat er te beleven valt. Nancy is van de gezonde voeding en voelt zich voor 100% verantwoordelijk voor de verzorging van haar gastkinderen.

Door de kleinschalige opvang heeft ze voldoende persoonlijke aandacht voor elk kind en de papa’s en mama’s. 

Nancy biedt opvang op maandag, dinsdag en donderdag.

Ben je enthousiast geworden over Nancy? Neem dan contact met ons op via 088 - 0022000 of bel met ###MOBIEL###.