Yvonne

Yvonne

Yvonne is een zeer spontane en zorgzame 52 jarige vrouw die vol blijheid en met energie in het leven staat. Ze vindt kinderen enorm leuk en die passie merk je direct. Yvonne woont in de wijk Terwijde met veel kinderrijke speelgebieden. Samen met Erik en 2 dochters van 19 en 16 jaar vormen zij een heel gezellig en hecht gezin.

Yvonne vangt kinderen op in eigen huis, maar werkt ook als gastouder bij gezinnen van werkende ouders. Yvonne werkt een aantal dagen per week en welke dagen dit zullen zijn is in overleg met ouders.

Yvonne is graag met kinderen bezig. Ze weet ze te enthousiasmeren en begeleidt ze ook in de ontwikkeling. Ze is ondernemend, liefdevol en goed in de samenwerking met ouders.

Knutselen, liedjes zingen, voorlezen, op pad met de kinderen, lekker naar buiten maar ook de rustmomentjes. En met de BSO-ers komt cup cakes bakken ook aan de orde. Dat is wat Yvonne biedt. Structuur vindt ze belangrijk, maar ook de vrijheid voor een kind om heerlijk te kunnen opgroeien in alles wat er te beleven valt. Yvonne is van de gezonde voeding en voelt zich voor 100% verantwoordelijk voor de verzorging van haar gastkinderen.
En wat is niet mooier, vindt zij, dat een kind een kind mag zijn en Yvonne kan meehelpen aan de ontwikkeling voor later.

De leeftijd van de kinderen maakt voor Yvonne niet uit. Een combinatie van dagopvang en BSO is mogelijk.

En er zijn nog BSO opvangplaatsen vrij voor kinderen die naar school gaan op de scholen Hof ter Weide, Waterrijk, De Ridderhof en De Jazzsingel.
*Kinderen worden door Yvonne van school opgehaald.

Neem met ons contact op als je een gedreven en ondernemende gastouder als Yvonne zoekt!

Telefoon 088 - 0022000 of ###MOBIEL###