Martine

Martine

Martine (Houten) is een fijne en sociale vrouw van 45 jaar. Ze woont met haar en 3 kinderen in een eengezinswoning in de wijk De Gilde in Houten. Met een ruime woonkamer heeft ze een fijne speelruimte voor haar gastkinderen gecreëerd. Martine werkt al zo'n 11 jaar als gastouder.

Door al jarenlange werkervaring met kinderen, als kraamverzorgster (4 jaar) en met de opvoeding van haar eigen kinderen, heeft ze een goede kijk op de opvoeding van kinderen. Martine interesseert zich voor het welzijn van kinderen. Om haar gastkinderen nog beter te kunnen begeleiden heeft ze een opleiding kindercoaching gedaan. Hierdoor heeft Martine geleerd nog meer inzicht in de ontwikkeling van kinderen te krijgen. Ze heeft ruime kennis van de ontwikkelingsgebieden en kan goed inschatten of een kind zich prettig voelt.

Dit zijn belangrijke aspecten bij de opvang van gastkinderen. Martine werkt vanuit de Thomas Gordon methode. Een methode waar je naar de beleefwereld van het kind kijkt. Ieder kind heeft zijn 'eigen' wijsheid, vindt Martine.

Verder hecht Martine veel waarde aan regelmaat en hanteert dus een goede dagindeling. Ze houdt van activiteiten ondernemen en is heel enthousiast met knutselen. Alle kinderen hebben hun eigen bedje in een aparte ruimte zodat er tijdens de opvang ook voldoende rust geboden kan worden.

Opvangdagen: maandag, dinsdag en donderdag. Op dit moment heeft zij op alle dagen nog plaats voor een baby, dreumes of een peuter.

Wil je graag kennismaken met een fijne gastouder met oog voor de kinderen in haar opvang, dan nodigen wij je graag uit om persoonlijk kennis met haar te maken.

Bel naar 088 - 0022000 of ###MOBIEL### of stuur een email!