Ingrid

Ingrid

Ingrid is 64 enthousiast en heeft een gezellige partner en woont op een mooie plek in Driebergen. Ingrid biedt zij haar gastkinderen Rust jaar en biedt al jaren gastouderopvang aan gastkindjes van 0-13 jaar een gezellige opvangplek. Ingrid is heel spontaan, , Ritme en Ruimte haar eigen 3 RRR'en. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen bij Ingrid.

Haar eengezinswoning staat in een kindvriendelijke wijk met veel speelmogelijkheden. Het is altijd erg gezellig bij haar in huis. Ze onderneemt van alles met de kinderen en met lekker weer zijn ze dan ook vaak buiten. Achter haar woning is een groot speelveld. Daar spelen kinderen iedere dag geruime tijd buiten en niet alleen met mooi weer, maar gewoon iedere dag.

Als het slecht weer is gaan ze gezellig spelletjes spelen, knutselen, verhaaltjes voorlezen of kindjes spelen lekker zelf.

Ingrid geeft haar kindje(s) graag het "tweede huis" gevoel. Bij Ingrid zijn kinderen meer dan welkom.

Ben je tussen de 0 en de 4 jaar en wil je in een gezellig huis en buurt en met andere gastkindjes komen spelen wanneer jullie papa en mama aan het werk zijn? Dan heeft Ingrid ook voor jou nog een plekje vrij. Het maakt niet uit of je een baby’s, dreumes of peuter bent of dat je graag na schooltijd naar Ingrid haar opvang komt!

BSO opvang is voor kinderen die op de Vrije School aan de Faunalaan zitten. De kinderen worden door Ingrid opgehaald.
Opvangdagen: maandag tot en met vrijdag.

Neem contact met ons op als je een gedreven en ondernemende gastouder als Ingrid zoekt! We maken graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Bel dan naar ons gastouderbureau 088 - 0022000 of stuur ons een email.