Hoe word ik gastouder

Hoe word ik gastouder?

Om snel en eenvoudig te zien of je de juiste gastoudereigenschappen bezit hebben wij een handige Gastouder Checklist voor je klaargezet.

Heb je alle wettelijke documenten bij elkaar en vind jij dat je bij ons past dan kunnen wij samen met jou aan de slag. We starten dan met jouw aanmelding als gastouder. Natuurlijk maken we vooraf kennis met elkaar en leggen we je precies uit hoe je gastouder kunt worden en de te volgen procedure.

Wil je in je eigen huis gastouder worden dan moet er eerst een registratie in het Landelijk Register Kinderopvang plaatsvinden voordat je met de opvang van kinderen mag starten.

Wil je in het huis van de ouders opvang bieden dan gaan we eerst aan de slag met het zoeken naar een geschikt gezin alvorens we met de registratie in het Landelijk Register Kinderopvang kunnen starten.

Heb je al een registratienummer in het Landelijk Register Kinderopvang en wij hebben een leuke aanvraag om bij jou te plaatsen of stap jij met je huidige ouders graag over naar ons bureau? Dan kunnen wij gelijk met je aan de slag en hoef je alleen maar je registratienummer uit het Landelijk Register Kinderopvang aan ons door te geven samen met jouw geldige documenten.

Hoe lang duurt het voordat je geregistreerd gastouder bent?

Ons eerste contact > Documenten verzamelen > Inschrijving LRKP > start gastouderopvang

Wil je via ons als gastouder werken en heb je alle documenten compleet? Meld je dan direct aan bij ons en we gaan met je aan de slag.