Ouders

U bent op zoek naar flexibele, goed betaalbare en natuurlijk fijne opvang voor uw kind? Dit kan wanneer een gastouder uw kinderen opvangt. Gastouderopvang is een bijzondere vorm van kinderopvang. De opvang vindt plaats bij u thuis of in het huis van de gastouder. Voor deze vorm van opvang heeft u recht op kinderopvangtoeslag voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Eén van de grote voordelen van gastouderopvang is dat het zeer flexibel is. Werkt u overdag, ’s avonds of in het weekend? Ook dan zijn gastouders vaak beschikbaar.

De Gastouders

Gastouders van Gastouderopvang Kinderzaken zijn vakbekwame en goed opgeleide mensen die het leuk vinden om in hun eigen huis of in uw huis op kinderen te passen en hier hun beroep van hebben gemaakt. De gastouder vangt vaak meerdere kinderen op, tot een maximum van 6 tegelijk. Omdat onze gastouders aan strenge kwaliteits- en opleidingseisen moeten voldoen is het veilig en vertrouwd om uw kind naar hen toe te brengen op de dagen dat u aan het werk bent.

Wij selecteren onze gastouders zorgvuldig op toewijding, motivatie en passie voor de opvang van kinderen, en uiteraard speelt ook ervaring een grote rol. Hoe wij onze gastouders selecteren kunt u lezen onder onze selectiecriteria.

Wilt u meer weten over gastouderopvang door gastouders, klikt u dan hier voor meer informatie en hier voor ons gastouderaanbod. Wij zoeken vrijblijvend naar de juiste gastouder voor u, begeleiden en adviseren in het matching proces en staan voor u klaar als er problemen zijn.

Vragen of advies?

Onze service reikt verder en wij denken graag met u mee. Hebt u vragen over hoe gastouderopvang werkt, de financiële kant of andere zaken? U kunt altijd op ons terugvallen en wij staan u graag met raad en daad bij. Ook hebben we voor u een gratis E-book 'Gastouderopvang, dé oplossing voor werkende ouders' die u gratis kunt downloaden.

Wilt u contact met ons? Bel 088 - 0022000 of 06 - 28811509. Of mail ons via het Contactformulier.