Over ons

Kleinschalige kinderopvang met een liefde verzorgd.

Wanneer u zoekt naar een gastouderbureau dat erkend en geregistreerd is bent u bij Gastouderbureau Kinderzaken aan het juiste adres. Wij bieden gastouderopvang in een veilige, huiselijke omgeving bij warme en toegewijde gastouders. Uw kind speelt bij ons altijd in een vertrouwde omgeving en ziet elke opvangdag hetzelfde vertrouwde gezicht van de door u gekozen gastouder. Uw kind zal zich dan ook snel thuis voelen in het huis en binnen het gezin van de gastouder!

Meedenken is voor ons een vanzelfsprekendheid

Wij vinden het logisch dat u voor uw kind wilt u altijd het beste wilt, zeker wanneer u zelf niet bij hem of haar in de buurt bent. Dankzij onze jarenlange ervaring in de kinderopvang, is meedenken voor ons een vanzelfsprekendheid, een tweede natuur. Wij stellen uw wensen altijd centraal; bij de keuze voor de regio, de gastouder en de invulling van de opvang.

Wij staan voor kwalitatief goede opvang. Wij selecteren onze gastouders met zorg en aandacht. Wij bekijken voor we met een gastouder in zee gaan de ervaring van deze persoon binnen de kinderopvang, maar ook zeker de motivatie. Wij vinden juist het werken vanuit een passie binnen de kinderopvang heel belangrijk. Natuurlijk kunt u ervan uitgaan dat de gastouders aan alle wettelijke kwaliteitseisen voldoen, denk hierbij dan aan veiligheid, gezondheid en scholing.

Ook voor ons staan de gezondheid en het welzijn van uw kind altijd voorop!

Persoonlijke aandacht

Onze gastouders zijn bijzonder vanwege de individuele aandacht die zij uw kind elke opvangdag geven. De gastouders spelen actief met de kinderen, lezen hen voor, knutselen, werken met verschillende thema’s en bedenken iets lekkers om samen te bakken of koken. Ontwikkeling en plezier gaan daarbij samen. Er wordt aandacht geschonken aan de bijzonderheden van elk kind. Elk kind is anders en daardoor uniek. Een gastouder kan goed op inspelen.

Erkende kinderopvang van Houten, Utrecht, Driebergen en de Bilt.

Gastouderbureau keurmerk

Gastouderbureau Kinderzaken heeft het keurmerk ´Permanente Educatie gastouderopvang 2018' van het KNGO. Onze medewerkers hebben een erkende pedagogische opleiding gevolgd.

Meer weten?

In ‘Wat doet Gastouderbureau Kinderzaken voor u’ leest u waar u bij ons op kunt rekenen .

Heeft u interesse in onze gastouderopvang of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op tijdens kantooruren. Bel 088 – 0022000 of 06-28811509.

We verzorgen graag een passende match!