Ons team in beeld

Marijke Mandjes en Liesbeth Verleun vormen de drijvende kracht achter Gastouderbureau Haaglanden. Vanuit een passie voor kinderen en een jarenlange ervaring in de kinderopvang gaan zij voor de perfecte match tussen ouders en gastouders.

“Mensen-mens” Marijke Mandjes

Met een jarenlange ervaring als gediplomeerd Kinderleidster en leidster in een kinderopvang, startte ik Gastouderbureau Haaglanden in 2007. Het is mijn passie om met mensen en kinderen te werken en voor mensen klaar te staan. Ik word daarom ook niet voor niets een ‘mensen-mens’ genoemd.

Het kind staat altijd voorop

Ik sta voor kinderopvang die menselijke waarden combineert met goede kwaliteit in de opvang waar het geestelijk en lichamelijke welzijn van kinderen voorop staat. Veiligheid en vertrouwen is dé basis voor een spoedige ontwikkeling voor jonge kinderen. Wanneer kinderen ouder worden hebben zij behoefte aan uitdaging en willen zij graag met andere kinderen spelen. Gastouderopvang combineert deze twee aspecten in een gezellige en huiselijke omgeving bij de gastouder, vandaar onze slogan “kleinschalige kinderopvang met een warm hart”. Ik vind het belangrijk om vanuit deze overtuiging een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Goede gastouderopvang, gerust aan het werk

Elk kind heeft behoefte aan persoonlijke aandacht, geborgenheid en gezelligheid. Daar wordt een kind blij van! En dat is precies wat goede gastouderopvang moet bieden. Samen met onze gastouders werken wij aan de ontwikkeling van kinderen. Want ú moet het gevoel hebben dat u met een gerust hart uw kind bij onze gastouder kunt achterlaten.

Liesbeth Verleun, enthousiaste kracht met oplossend vermogen

Het verbinden van mensen is iets wat mijn interesse altijd heeft gewekt. Gastouders en vraagouders bij elkaar brengen, dat is mijn voornaamste taak en het menselijke aspect wat hierbij om de hoek komt kijken maakt het vak ontzettend divers. Elke ouder heeft namelijk andere wensen, en elke gastouder verzorgt binnen de kaders de opvang op haar eigen manier. Als gastouderbureau vormen wij een verbindende schakel en staan we voor zowel ouder als gastouder klaar, zij kunnen altijd op ons terugvallen. Het is ontzettend leuk om te zien dat er tussen de gastouder en het kind vaak een band voor het leven ontstaat. Naast het ‘matchen’ houd ik me ook bezig met evalueren met de gastouders, bezoeken van de gastouders in de opvanglocatie, het maken of wijzigen van overeenkomsten, verslagen en heel veel ad hoc werkzaamheden.

Meer informatie

Marijke en Liesbeth staan elke dag voor u klaar om de beste gastouderopvang te verzorgen. Zoekt u de juiste gastouder of heeft u een tip of advies nodig? Neem dan contact met ons op tijdens kantooruren. Bel 088 - 0022000 of 06 - 28811509.